CleanBg_AltColors-01.png
Janitors in Uniforms

Основно почистване

Клийн БГ се фокусира върху постигането и поддържането на най-високите стандарти за чистота във вашата работна среда. Това ви позволява като клиент да се съсредоточите върху собствения си основен бизнес.

                                   Основно почистване

 

Всеки офис, дори и този, който се поддържа ежедневно има нужда от основно почистване. Това е процес, който ние предоставяме напълно безплатно на всички наши клиенти с договор за ежедневна поддръжка. В ежедневното почистване на помещенията, хигиенистите не разполагат с нужното време, за да обърнат внимание на всеки предмет и детайл, ето защо е препоръчително два пъти в годината да се направи основно почистване на помещенията. Също така при нанасяне в нов офис основното почистване е напълно необходимо.

След направената заявка се изпраща високо квалифициран мобилен екип, оборудват с необходимите машини и пособия. Услугата се извършва посредством препарати необходими да почистят,освежат и запазят повърхностите в първоначакния им вид.

 

Подовите настилки се обработват със специализирани еднодискови машини за дълбоко почистване, като след употребата им повърхността остава напълно суха, ароматизирана и чиста.

Меката мебел се изпира посредство двумоторна екстракторна машина, чрез която препарата се впива в замърсената повърхност. След това се исмуква мръсотията, като повърхността остава чиста и частично влажна. 

Санитарните възли се почистват доста дълго време от тавана до пода, включително всичко се третира с мощен почистващ дезинфектант, след което се изплаква с вода и всичко се полира в детайли. Крайният резултат е чисто и приятно ухаещо помещение.

Прозорците се третират основно, като от тях се премахват налепи и варовикови отлагания. 

 

 Обръща се голямо внимание на детайлите, като след приключване на почистването се извършва щателен оглед заедно с клиента, за да се оцени добре свършената работа.

ДЕЙНОСТИ

Машинно почистване на твърди подови настилки

Машинно изпиране на меки подови настилки

Почистване на санитарни помещения

Почистване на кухненски бокс

Почистване на прозорци и витрини

Машинно изпиране на офис столове

Почистване на климатични тела

Почистване на отоплителни тела

Обезпрашаване на офис техника

Обезпрашаване на офис мебели 

Премахване на паяжини 

Почистване на врати 

Почистване на тераси

Почистване на стени и тавани

Почистване на осветителни тела

Обезпрашаване на щори