top of page
CleanBg_AltColors-01.png
Pretty Garden

Озеленяване

Със своя професионализъм и оригинални идеи ние предлагаме всички видове градинарски услуги,свързани с проектиране,изграждане и подържане на зелени площи. 

Със своя професионализъм и оригинални идеи ние предлагаме всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове, дворове, складови бази, офиси и офис - сгради, вилни селища, хотели и хотелски комплекси, стадиони и градини в София и България.

Предлагаме още дизайн и озеленяване на градини пред офиси, шоуруми и магазини, дизайн на градини пред ресторанти, кафета, заведения за бързо хранене, озеленяване на почивни бази, бензиностанции, газстанции и метанстанции, озеленяване на производствени цехове, халета и бази.Предлагаме още професионално озеленяване на частни вили и къщи, дворове, резиденции, представителни паркови части и обществени зелени площи.

 

Доверете се на нашите специалисти в изготвянето на проекти за озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, както и специалистите ни по реализиране на озеленителни проекти и професионална абонаментна поддръжка на градини и дворове.

От Клийн БГ ООД предлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

 

Предлагаме още всички видове градинарски услуги, необходими за озеленяването на тераси, балкони и покриви.Нашата фирма е специализирана във всички видове градинарски услуги – изготвяне на проекти за паркове и градини, затревяване на градини чрез райграс и специализирана тревна смеска или чрез полагане на готов тревен чим.Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването.

 

Нашите опитни специалисти - озеленители предлагат още изграждане на градински декоративни пътеки и настилки, каменни плочопътеки на тревна фуга, изграждане и аранжиране на алпинеум, скален цветен кът и каменни скулптори за декорация и дизайн в градината и двора.

Предлагаме още специализирана абонаментна поддръжка на градини, частни дворове, обществени зелени площи и паркове, поддръжка на озеленени от нас обекти и такива изградени от колеги озеленители.Ние предлагаме изготвяне на проекти и изграждане на автоматизирани поливни системи за частни дворни градини и вили.

 

Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяването на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, доставка на различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя.Предлагаме професионални услуги по почистване на запустели парцели и дворове, подготовка на градини и частни терени за озеленяване и строителство

bottom of page