top of page
CleanBg_AltColors-01.png
Two Men in Office

За офиси

Поддръжката на чистотата в офиса осигурява пълноценен работен процес, здраве и настроение за служителите, авторитет пред клиенти и посетители. Нашият бизнес е вашият бизнес да изглежда добре

За офиси

 

Клийн БГ предлага редица висококачествени услуги, независимо дали сте малък бизнес, който се нуждае от едноседмично почистване, или голям бизнес, който се нуждае от ежедневно почистване, ние можем да приспособим пакета според вашите нужди. С гъвкавата ни гама от опции ние предлагаме перфектни решения за почистване на административни и бизнес сгради. 

Търсите ли надежден, ефективен екип от професионалисти в почистването, за да накарате вашия бизнес имот или офис да изглеждат по най-добрия начин, не търсете повече, ние сме в състояние да помогнем на бизнеси със седалище в София, Пловдив и Бургас.

 

Нашите абонаментни услуги са съобразени с Вашите изисквания и особеностите на помещението. Вариантите са целодневно и почасово почистване, като уверяваме нашите клиенти, че работният процес ще бъде ефективен и непрекъснат.

 

 Попитайте за нашите услуги "Почистване на офиси" като изпратите Вашето запитване или се свържете с нас на телефон: 0700 100 30.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

foursquare-check-in.png

Техническа поддръжка

foursquare-check-in.png

Почистване на паркинги

foursquare-check-in.png

Доставка на консумативи

foursquare-check-in.png

Снегопочистване

foursquare-check-in.png

Озеленяване

foursquare-check-in.png

Други услуги

ЗАЩО НАС ?

Ние вярваме, че изборът на Клийн БГ за почистване на офис означава избор на най-добрия. Ние не само предлагаме на всеки клиент специален мениджър, но и се грижим да поставим вашите нужди на първо място. Така че, когато решите да почистите офиса си при нас, получавате услуга, която е проектирана за вас, извършвана от високо обучени, учтиви и надеждни хигиенисти.

 

Ние ще се погрижим да общуваме с вас редовно, за да гарантираме, че нивото на услугата остава високо. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да отговорим на техните строги критерии. Целият ни персонал за почистване на офиси е напълно обучен и подготвен.

 

Ние доставяме всички почистващи препарати и почистващо оборудване, за да осигурим висококачествено почистване. Извършваме произволни проверки на място на нашите хигиенисти, за да гарантираме, че почистването отговаря на вашите очаквания. 

 

Клийн БГ има стотици положителни отзиви и стотици доволни клиенти.

НАЧИН НА РАБОТА?

Можем да изготвим индивидуална форма на почистване съобразена със спецификите на вашия офис. Необходимостта от извършване на безплатен оглед при заявка за абонаментно почистване е задължителна за уточняване на всички необходими детайли. Попитайте за нашите услуги "Почистване на офиси" като изпратите Вашето запитване или се свържете с нас на телефон: 0700 100 30.

checklist.png

Събираме информация

person.png

Правим оглед

calculator.png

Калкулираме най-добрата цена

bottom of page