top of page

За нас

 От 2011 г. предоставяме висококачествени услуги за почистване, поради което можете да ни се доверите да поддържаме вашите помещения чисти и приветливи. За да удовлетворим изискванията на всеки клиент, ние разполагаме с над 100 на брой отлични работници, които притежават богат опит в областта на професионалното почистване. 

CleanBg_AltColors-01.png

За нас

„Клийн Къмпани“ ООД  е основана в град София през 2011 година. За да удовлетворим изискванията на всеки клиент, ние разполагаме с над 100 на брой отлични работници, които притежават богат опит в областта на професионалното почистване. Всеки един нов служител на компанията преминава през специален курс на обучение,а вече назначените продължават да се усъвършенстват с цел постигане на перфектни резултати.

 

 

„Клийн Къмпани“ ООД е една от водещите компании в сферата на професионалното почистване,известна с перфектно качество и изключителната бързина на работата си по поддръжката на апартаменти,офиси,бизнес сгради, предприятия, паркинги и строителни площадки.

За нас е от съществено значение да  постигнем отлични резултати от нашата дейност,поради което предлагаме на клиентите си почистващи услуги от високо квалифицирани специалисти на конкурентни цени при спазване на най-новите европейски стандарти за работа в сферата на почистването.

В стремежа си постоянно да разширяваме гамата и да подобряваме качеството на нашите почистващи услуги, фирмата ни винаги успява да задоволи индивидуалните нужди на всеки един клиент. Освен услугите за домакинства и бизнес клиенти в град София, ние също така предлагаме  и продажба и доставка на хигиенни консумативи , както и чистене и извозване на сняг.

Не на последно място обръщаме голямо внимание на добрата организация на работата на нашите специалисти и осъществяваме строг контрол върху предоставяните от нас услуги с най-високо качество.

Създаваме позитивна работна атмосфера , за да бъдат служителите ни максимално ефективни. Освен това , използваме модерно оборудване и препарати на водещи производители.

Благодарим Ви, че избрахте Нас.

Клийн БГ- Започни на чисто.

Свържете се с нас

Форма за контакт

Може да изпратите Вашето запитване тук. Ще Ви отговорим възможно най-бързо.
bottom of page