CleanBg_AltColors-01.png
Cleaning Table

Абонаментно почистване

Чистотата на вашия офис или работно място играе съществена роля за бизнеса, потенциалните клиенти и служителите. Офисът е място, където служителите прекарват по-голямата част от времето си и заслужават да работят в чиста среда.

Абонаментно почистване на офиси

Поддръжката на перфектна хигиена в офиса говори за имиджа на вашия бизнес и за наличието на етични и естетически ценности на фирмата, свързани с работните условия. Ние имаме няколко дългосрочни клиенти, които са ни запазили в бизнеса повече от четиридесет години. Чистата бизнес среда е от решаващо значение за привличането на нови клиенти, както и за поддържането на морала на служителите.

 

Предлагаме ежедневни, нощни, двуседмични или седмични услуги, в зависимост от вашите нужди за почистване. За всеки офис предлагаме индивидуална почистваща програма, съобразена с най-високите европейски изисквания. Предлагаме широк спектър от услуги, конфиденциалност и утвърден професионализъм. Можем да Ви предложим множество опции (дни в седмицата на обслужване, честота на различните услуги и т.н.) в рамките на предложението. Това ще ви позволи да изберете опцията, която най-добре отговаря на вашите нужди и бюджета ви.

 

Абонаментното почистване, което предлагаме осигурява високи нива на чистота и дълъг живот за настилките, мебелите и оборудването във Вашия офис. Нашите абонаментни услуги са съобразени с Вашите изисквания и особеностите на помещението. Вариантите са целодневно и почасово почистване, като уверяваме нашите клиенти, че работният процес ще бъде ефективен и непрекъснат.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ВКЛЮЧВА

Почистване на твърди подови настилки

Обезпрашаване на офис техника

Прахосмукиране на меки подови настилки

Обезпрашаване на офис мебели 

Почистване на санитарни помещения

Зареждане с консумативи

Почистване на кухненски бокс

Събиране и изхвърляне на кошчета за смет

Почистване на врати и витрини

Грижа за цветята

Премахване на паяжини 

Почистване на общи части

ОФИС ПЛОЩИ, ЗАСЕДАТЕЛНИ ЗАЛИ, РАБОТНИ ПОМЕЩЕНИЯ

КУХНЕНСКИ, СЪРВЪРНИ И ПОЧИВНИ ПОМЕЩЕНИЯ

ОФИС ПЛОЩИ, ЗАСЕДАТЕЛНИ ЗАЛИ, РАБОТНИ ПОМЕЩЕНИЯ

КОРИДОРИ И СТЪЛБИЩНИ ПОМЕЩЕНИЯ

СЕРВИЗНИ, САНИТАРНИ И СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ

ПАРКИНГ, ПРИЛЕЖАЩИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ